ROТARY СВЕЧАНОСТ У БАБУШНИЦИ
16.04.2022. год

         Rotary свечаност у Бабушници, поводом оснивања Rotary Сателит клуба Пирот Лужница и пријема нових чланова у ротари заједницу РД 2483 Србија и Црна Гора. Rotary свечаност увеличали су својим присуством ДГ РД 2483 Зорица Јестровић, Владимир Матић ПДГ и Владан Мијаиловић НДГ.
        Током посете Бабушници Зорица Јестровић ДГ РД 2483 Србија и Црна Гора, Владимир Матић ПДГ и Владан Мијаиловић НДГ, заједно са члановима РК Пирот, посетили су Предшколску установу “Дечја радост”. У оквиру пројекта ГОДИНЕ УЗЛЕТА, у партнерству са УНИЦЕФ-ом и Министарством просвете Републике Србије, Rotary је вртићу у Бабушници донирао мобилни намештај, ИКТ опрему и едукацију васпитача. Са директорком и представницима предшколске установе одржан је састанак на коме се разговарало о искуствима у раду са децом у оквиру пројекта ГОДИНЕ УЗЛЕТА и могућностима даље сарадње.

СЛУЖИ ЗА ПРОМЕНУ ЖИВОТА

5/5
ПРОЈЕКТИ У УСТАНОВИ
30.03.2022 године

         Заједнички састанак Rotary клуба Пирот и Rotary сателит клубова Ремезијана и Лужница одржан је у Бабушници. Том приликом имали смо и госте предаваче. Небојша Ђенић одржао је предавање “Српска болница у Бангију”, а Момир Јовановић “Бонтон у Rotary и улога председника клуба”.

СЛУЖИ ЗА ПРОМЕНУ ЖИВОТА

19.03.2022. године

         Потписали смо документа за Rotary сателит клуб Пирот Лужница и Rotary сателит клуб Пирот Ремизијана.

СЛУЖИМО ЗА ПРОМЕНУ ЖИВОТА