ПРОЈЕКАТ ЗАБЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ “ПАЖЉИВКОВА СМОТРА”

      Наша локална самоуправа је учествовала у пројекту који је спровела Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. У оквиру пројекта одржано је такмичење на нивоу предшколске установе за децу припремног предшколског програма, као и на нивоу Основне школе за први и други разред. Након добијених резултата формиране су екипе за све припремне групе, односно разреде које ће даље учествовати на општинском такмичењу.

5/5
ПРОЈЕКТИ У УСТАНОВИ

Пре самог одржавања општинског такмичења координатор пројекта на нивоу општине Марија Ранђеловић, модератор Александра Миловановић, као и техничка подршка Стефан Живковић су похађали обуку која је одржана 11.3.2022. године у Врању.
Деца су се за такмичење припремала са својим васпитачима и родитељима код куће користећи линкове са вежбама које нам је проследила Агенција за безбедност.

     Општинска смотра је одржана 24.3.2022 године у просторијама Туристичке оргаизације. Такмичиле су се 4 екипе Припремног предшколског програма, три из матичне установе и 1 екипа деце које припремни програм похађају у издвојеном одељењу и при школи. Остала деца су била подршка и навијачи својим другарима. Победничка екипа је била екипа „Зебре“, коју је водила васпитач Драгана Милојковић.
      Победничка екипа је даље учествовала на Регионалном такмичењу које је одржано 8.4.2022. године у Врању. Екипа „Зебре“ се није пласирала за Републичко такмичење.

Екипа ПЕШАЧИЋИ

Екипа СЕМАФОРИ

Екипа ЖУТИ

Екипа ЗЕБРА